Η Εταιρεία

Όραμα


Στο baby lovezu κινούμαστε με γνώμονα την αγάπη και το πάθος μας για δημιουργία. Έχουμε ως όραμα να αναγάγουμε το μυστήριο της βάπτισης σε τέχνη. Μία τέχνη τέτοια, η οποία θα μπορέσει να προσδώσει την απαιτούμενη προσοχή στην τελετή, ώστε να απλωθεί μία ονειρεμένη αίσθηση στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής του παιδιού σας. Αναζητώντας νέες τάσεις, οδηγούμαστε σε μονοπάτια ξεχωριστά, μοναδικά, σχεδόν παραμυθένια.

Ποιοί είμαστε


Για την μοναδική αυτή στιγμή όπου ένα παιδί δέχεται την ευλογία από τον ιερέα και διάμεσο του αναδόχου του, εντάσσεται στις στρατιές των αγγέλων γεννιούνται σκέψεις και ιδέες δημιουργώντας ένα σκηνικό μοναδικό, το οποίο επάξια θα αναδεικνύει την ιερότητα του μυστηρίου με μία μοναδικότητα γι' αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα.

Η ομάδα της BabyLovezu, είναι άνθρωποι με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ειδών βάπτισης. Κάνοντας πλέον ένα βήμα παρακάτω, δημιουργούμε για εσάς και το παιδί σας μοναδικά προϊόντα, προτείνοντας κάτι διαφορετικό και μοναδικό για αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα για εσάς και το αγγελούδι σας.